Вітання з Днем металурга!

Професійне свято працівників металургійної та гірничодобувної промисловості у цьому році в Україні відзначають 18 липня.

Переробка металу є однією із найважливіших галузей промисловості нашої країни, адже життя кожної людини пов’язане із металопродукцією.

Ця почесна професія об’єднує надійних та впевнених у своїх силах. Металурги - це люди, які залізо гнуть в дугу, для яких немає слова «не можу», у яких характер і нерви загартовуються біля розжареного металу, який гарячіший липневого сонця.

Компанія «Керамет» заслужено займає очільне місце у цій галузі завдяки постійному розвитку, суворому контролю виробничого процесу, відповідальній та згуртованій роботі колективу.

У цьому році ми продовжуємо стабільно працювати та розвиваємо нові напрями, закуповуємо нове технологічне обладнання. Успішно розширюємо свою присутність на внутрішньому ринку, збільшуємо об’єми експорту металобрухту в Туреччину та Польщу.

За доброю традицією, «Керамет» напередодні свята проводить конкурс професійної майстерності. Працівники виробничих підрозділів змагаються у вправності, демонструють неймовірні приклади професійності, переймають кращий досвід.

У цьому році Компанія відзначила ще одну подію - 15 років із дня заснування Дніпродзержинського виробничо-заготівельного цеху.

Кожен працівник отримав грошову винагороду з нагоди Дня металурга!

Кращі працівники та переможці конкурсу нагороджені почесними грамотами та преміями.

Бажаємо всім металургам величезної сили, наснаги, зростання та нових досягнень у нелегкій, але почесній праці!

день металурга

На головну

Ви можете повернутись на головну сторінку.

Переглянути новини

Ви можете перейти на сторінку новин.

Про нас

Ви можете дізнатись більше про нас.